Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Szárnyas fejvadász


(Blade Runner)
Szárnyas fejvadász

Tartalom

2019-et írunk, a helyszín Los-Angeles, ahol Deckard nyomozó azt a feladatot kapja, hogy találja meg az öt replikáns szökevényt, és akadályozza meg őket abban, hogy felvegyék a kapcsolatot alkotújukkal. A replikánsok, az emberi kinézetű robotok eközben megpróbálják bebizonyítani, hogy nekik is vannak érzelmeik, és ugyanolyan joguk van az élethez, mint bárki másnak. 
Ridley Scott kultikus alkotása a legnagyobb kérdésekre keresi a választ: Mi az élet értelme, és egyáltalán, mit jelent embernek lenni?
 
(SódóGA)
 
2015. 02. 10. 15:36 

A cyberpunk filmben történő megjelenésének letéteményese, stílusteremtő, katartikus mestermű, mely a rendezői változattal érte el az őt megillető kultusz helyet a legnagyobb filmes varázslatok panteonjában. Nem állítanám egyértelműen, hogy a kedvenc filmem, de hogy az 5-ben benne van, az biztos. Képi világ, zene, karakterek és a filmtörténelem egyik legmágikusabb jelenete. "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."

 
2016. 03. 26. 15:09 

A korához képest gyönyörű film, a világ, amit bemutat rémisztő, de egyben csodálatos is. A közepe nekem néha picit unalmas, de a végén lévő monológtól mindig könnyezni kezdek. Egyszer mindenképpen nézze meg mindenki :)

 
2016. 02. 18. 16:48 

A sci-fi egy olyan csúnya világban játszódik.Mai szemmel kicsit lassúnak tűnhet, mégis borzasztóan érdekes látni, hogy mennyit hatott a film a későbbi cyberpunk-alkotásokra.

 

Maga Vangelis játéka hallható, szintetizátoron zenél.

(Bogi87)
 

Vangelis munkáját dicséri a filmzene megkomponálása.

(Bogi87)
 

Scott kizárólag a film címét vásárolta meg, a történetet és a szkriptet nem.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.