Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

The Shape of Water


(The Shape of Water)
The Shape of Water

Tartalom

A The Shape if Water egy túlvilági tündérmese, mely a hidegháború Amerikájában játszódik majd. Egy titkos és szigorúan őrzött kormányzati laboratórium egyik munkatársa, Elisa a csend és az elszigeteltség világának rabja. A nő élete örökre megváltozik, amikor kollégája, Zelda felfedez egy titkosított kísérletet. (hp)
Sally Hawkins
Octavia Spencer
Sally Hawkins
Sally Hawkins
Sally Hawkins
Richard Jenkins
Michael Shannon
Michael Stuhlbarg
Sally Hawkins
 

A Faun labirintusához hasonlóan ez a film is egy valós, háborús környezetben játszódik, azonban a cselekménybe Guillermo del Toro ismét mágikus elemeket csempészett.

(hp)
 

Guillermo del Toro hosszú éveken keresztül dolgozott a projekten. A fejlesztést már a Pacific Rim forgatása alatt megkezdte, és végül ezt a filmet választotta a Pacific Rim 2 rendezése helyett.

(hp)
 

Az első előzetes megjelenése után Kevin Smith (Shop-stop)a Twitter-oldalán a következőket írta: "Ostobaságnak érzem, hogy valaha rendezőnek neveztem magam, amikor valami olyan gyönyörűt látok, mint ez."

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.