A Netflix legújabb sorozata tökéletes, 100 százalékos pontszámot kapott a legnagyobb kritikaaggregátor portálon, Rotten Tomatoes-on, ami rendkívül ritka. A Balhé (galériánkban) természetesen már itthonról is streamelhető magyar szinkronnal. 

A csütörtökön bemutatott, tíz epizódból álló vígjáték két idegen történetét követi nyomon, akik egy közúti incidensbe keverednek, melynek beláthatatlan következményei lesznek. 

A főszerepben Steven Yeun Danny Chót, a dühös és küszködő vállalkozót és Ali Wong Amy Lau-t, a sikeres self-made vállalkozót alakítja, a sorozat pedig mind a kritikusok, mind a rajongók elismerését kivívta. 

A tökéletes értékelés elérése a kritikákat összesítő oldalon azonban kimondottan ritka teljesítmény, amelyet a szakmai kritikák összesítése határoz meg.

Ami a magyarországi nézőket illeti, a széria jelenleg 75 százalékon áll a Mafab.hu felhasználóinak értékelései alapján. 

Ha lemaradtál volna a sorozatról, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

75 Balhé  (2023)

dráma | vígjáték

Két ember története, akik hagyták, hogy egy közúti incidens belefúródjon az elméjükbe, és lassan feleméssze minden gondolatukat és cselekedetüket. több»