A Bad Boys 3 rendezőpárosától érkezik a Disney+ Ms. Marvel sorozata

Az eredeti Ms. Marvel képregénysorozat igencsak különleges darabnak számít a Marvel világában. A 2013-ban debütált kiadvány az első muszlim származású tini szuperhős kalandjait dolgozza fel. 

A Disney+-nál gőzerővel dolgoznak a sorozat változat előkészületein, a THR magazin legfrissebb értesülései szerint a stúdió már kiszemelte a projekt élére a Bad Boys 3 rendezőit,  Adil El Arbit és Bilall Fallah-t.

Bár még az év elején felröppent a hír, hogy a páros és a Marvel tárgyalásokat folytattak egy közös munkáról, mostanáig csupán találgatni lehetett, melyik produkcióról is lehet szó:

“Azt mondták, tetszenek nekik a korábbi munkáink, így leültünk megbeszélni, hogy min is dolgozhatnánk közösen a jövőben. Egyelőre viszont még semmi sincs tervben, de meglátjuk, hogy mit lehet ebből kihozni” - nyilatkozta korábban a páros.

Az már most tudható viszont, hogy a Ms. Marvel forgatókönyvén az a Bisha K. Ali dolgozik majd, akinek nevéhez a Négy esküvő és egy temetés, illetve a Szexoktatás című sorozatok is köthetőek.

A Ms. Marvel lényegében egy Kamala Khan nevű pakisztáni származású amerikai tinédszer története, aki csupán keresi a helyét az életben, mindeközben igyekszik elfogadni az identitását.