A Daredevil főszereplője egész estés filmről ábrándozikA kép forrása: Netflix

A sorozat sztárja, Charlie Cox a mozivásznakat is meghódítaná.

Néhány napja derült ki, hogy elkészül a Netflix népszerű képregény adaptációjának, a Daredevil második évada, a széria főszereplője, Charlie Cox azonban máris arról beszél, milyen szívesen játszaná el a vak ügyvéd és igazságosztó karakterét egy önálló filmben, vagy az Amerika kapitány 3-ban.

"Igen, az őrületes lenne – örömmel megcsinálnám" - mondta el a színész az egész estét mozifilmre utalva. "Nagyon szeretek a sorozaton dolgozni, és kimondottan örülök, hogy van elég időn kifejteni az eredettörténetet, a karaktereket és a belső konfliktusokat " - mondta el az IGN-nek adott interjújában.

A színész hozzátette: "Ennek ellenére nagyon örülnék, ha Daredevilt újra a mozivásznon láthatnám. Hatalmas lenne. És ha ehhez nekem is közöm lehetne, az felvillanyozó lenne. "

Mivel a karakter több Amerika kapitány képregényben is feltűnt, elvileg nem lenne kizárva, hogy a színész szerepet kapja az Amerika kapitány 3-ban, csakhogy a film körüli munkálatok már ebben a hónapban megkezdődnek, így könnyen lehet, hogy Cox kénytelen lesz erről lemondani.

A Netflix eközben tovább dolgozik a Marvellel a soron következő televíziós képregény adaptációkon. Még az idén jön a Jessica Jones, melyet az Iron Fist és a Luke Cage követ majd 2016-ban.