A film, ami szexis, okos, és amire a világnak szüksége van, Gal Gadottal

Nem kis felháborodást váltott ki a túl sok szabadidővel és túl kevés valódi problémával rendelkező emberek között, amikor kiderült, hogy a készülő új Kleopátra moziban a címszereplőt Gal Gadot fogja életre kelteni. Hogy miért? Mert a színésznő izraeli születésű és azt gondolják a fent említett emberek, hogy ezért nem ő lenne az ideális választás Egyiptom egyik leghíresebb uralkodójának megformálására.

Gal Gadot viszont köszöni szépen, jól van és gőzerővel készül a szerepre. A színésznő egy interjúban arról beszélt, hogy rendkívül elhivatott a projekttel kapcsolatban. Megnézte az összes létező filmet, ami Kleopátráról szólt és úgy érzi, hogy most egy olyan feldolgozás készül, amire a világnak most épp szüksége van.

Bár egyelőre sok részlet még nem ismert a filmmel kapcsolatban, azt elárulta, hogy nem csak arra fognak koncentrálni, hogy Kleopátra mennyire szexi és szép volt. Hanem arra is, hogy valójában egy nagyon okos uralkodó és nagyszerű stratéga is volt, akinek nem csak a maga korszakára, de a világra azóta is hatása van.

Gal Gadot hozzátette, hogy teljesen mindegy, ki játssza el Kleopátrát. Bárki forgathat filmet róla, ő viszont biztos benne, hogy amin ők dolgoznak, az nagyszerű lesz.

A színésznő legújabb filmje, a Halál a Níluson febuártól a hazai mozikban.

dráma | krimi | misztikus

Hercule Poirot épp a szabadságát tölti a Níluson, amikor egy fiatal tehetős örökösnőt, az elbűvölő szépségű és intelligens Linnet Ridgewayt meggyilkolják a Karnak folyami... több»