A Flash mozifilm a nulláról kezdi újra a DC filmuniverzumát

Bár az utóbbi időben egyre többet hallani a Flash film előkészületeiről, a produkció sorsa továbbra is kérdéses volt. Ha bármi kétely volt arra vonatkozólag, hogy a Flash valóban elkészült, azokat a film készítői Andy és Barbara Muschietti végleg eloszlatták.

A DC Fandome online platformján adott friss interjú során, amelyen részt vett maga a film főszerepét alakító Ezra Miller is, izgalmas részleteket árultak el a munkálatokkal kapcsolatban. Az már egy ideje tudható, hogy maga Michael Keaton és Ben Affleck is visszatér Batmanként, most azonban arra is fény derült, hogy teljesen új alapokra helyezik a koncepciót.

“Mindent a nulláról kezd, ugyanakkor semmit sem mellőz majd a korábbi filmekből” - jegyezte meg Barbara Muschietti, aki azt is elmondta, hogy Flash egyfajta kapocsként működik majd a történetben, aki összeköti a különböző dimenziókat és időszálakat.

“Rengeteg inspirációt merítettünk az eredeti képregényekből, számos meglepetéssel készülünk, viszont sok új dolog is lesz majd, amelyekkel nem találkozhattak még a rajongók “ - nyilatkozta a film rendezője, Andy Muschietti.

“A legnagyobb kihívás persze a rajongóknak való megfelelés, hatalmas az elkötelezettségünk, és ez kell ahhoz, hogy jól csináljunk mindent” - mondta Ezra Miller, majd hozzátette, hogy mindent igyekeznek belevinni mindabból, ami korábban szerethetővé tette Barry Allen karakterét.

A Flash a tervek szerint 2022 júniusában került majd a mozikba, várhatóan azonban gyakrabban is hallunk még a munkálatokról a jövőben.