A Godzilla vs Kong az első kritikák alapján

A Godzilla Kong ellen kétségtelenül az idei év egyik legnagyobb várományosai közé tartozik, bár a premierig már nincs sok hátra, a sajtó néhány szerencsés munkatársa már mindenesetre láthatta a produkciót.

Az elmúlt időszakban a közösségi médiában egyre többen adtak hangot fenntartásuknak, hogy vajon a két titán között beszélhetünk-e majd egyáltalán kiegyenlített küzdelemről, tekintve, hogy Godzilla egyik “legmeggyőzőbb” fegyverei közé tartozik az atomsugár lehelet, míg Kong...nos, ő továbbra is egy túlméretezett gorilla.

Pánikra azonban semmi ok, mert az előzetes vélemények alapján úgy tűnik, hogy a stúdió remekül vette ezt az akadályt, így izgalmas összecsapásokra mindenképpen számíthatunk a produkcióban.

A legtöbben kiemelték, hogy bár a 2017-es Koponya sziget és a 2019-es Szörnyek királya nem volt túl meggyőző, a Monsterverse legújabb darabja mindenesetre kiküszöböli a korábbi csorbát.

“A sztori és a karakterek kidolgozottsága érezhetően továbbra is gyenge pontja ennek a filmnek, de továbbra is érdemes lehet várni a folytatásra” - írja Rob Keyes.

“A Godzilla Kong ellen cselekménye abszolút koherens, a harci jelenetek pedig nappal történnek, így végre azt is láthatjuk, hogy mi történik éppen” - olvasható Mike Ryantől.

“A két szörny összecsapása irtó jól néz ki, leesett tőle az állam. Wingard rendezése rendkívüli és elképesztően színes. Hatalmasat szól ez a film” - írja Shannon McGrew.