Amióta biztossá vált, hogy Daniel Craig utoljára ölti magára a 007-es ügynök karakterét a 007 Nincs idő meghalni moziban, az egész világ azt találgatja, ki lehet a következő James Bond. Az ikonikus karaktert, az egykor sármos, manapság inkább kőkemény titkosügynököt sok neves színész megszemélyesítette már Sean Connerytől Roger Moore-on keresztül egészen Pierce Brosnanig.

Nemrégiben a franchise producere egy interjú során úgy nyilatkozott, hogy a következő James Bond lehet bármilyen bőrszínű. De biztosan férfi lesz, mivel más módon szeretnének erős női karaktereket építeni ahelyett, hogy egy már régóta létezőt próbálnak meg átformálni. Így az elmúlt időszakban több érdekes név is felmerült már: Idris Elba, Tom Hiddleston vagy épp Tom Hardy is jelölt lehet a szerepre.

Van azonban egy színész, aki egy interjú során gyerekkori álmának nevezte, hogy egyszer James Bond bőrébe bújjon: „James Bond lenne a legnagyobb álmom. Az első film, amit láttam még hét éves koromban, a James Bond volt. Azóta csak ez jár a fejemben.”

Az említett színészt, bár azóta több filmben és sorozatban is felbukkant már, mindenki a Harry Potter franchise-zal köti össze. De melyik varázslótanonc lehet az, aki öltönyre cserélné a talárt és Walther-PPK-ra a varázspálcát? Daniel Radcliffe, azaz Harry Potter? Nem, ő inkább thrillerek és túlélőfilmek felé mozgott. Rupert Grint, alias Ron Weasley? Ő sem, a vörös fürtjeivel furán is festene. Akkor esetleg valamelyik másik Weasley testvér? Ők sem!

Az illető az a Tom Felton, akit még ennyi év távlatában is legtöbben csak Draco Malfoyként ismernek. Éppen ezért lehet érdekes, ha valaha is eljátszhatná James Bondot, hiszen szinte mindenki negatív karakterként könyvelte el (és valóban játszott ilyet más filmekben is). Olyan ez, mint annak idején Larry Hagman és Jockey Ewing esete. De persze semmi sem elképzelhetetlen…

családi | dokumentum

A Harry Potter-széria sztárjai visszatérnek az első film megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából. Az eredeti szereplők az HBO Max jóvoltából találkoznak újra. A... több»