A hétvége üzenetváltása Dwayne Johnson és Chris Pratt között zajlottA kép forrása: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5644237/Chris-Pratt-jokes-Dwayne-Rock-Johnson-decades-l

Chris Pratt Hollywood egyik ügyeletes mókamestere (természetesen Robert Downey Jr. mellett, akivel hamarosan együtt robbantják fel a mozivásznakat a Bosszúállók: Végtelen háborúban), aki, ha lehet, egy alkalmat sem hagy ki arra, hogy jó pár millió követőjét szórakoztassa (és/vagy ezzel nyilván a filmjeit promotálja).

Hiszen az internet népének szórni kell a gyöngyszemeket folyamatosan – így Pratt legutóbb a futópadon tartott egy 20 másodperces stand-upot, elképszetően komolyan véve a sprintet és a pulzusmérést, majd az egészet Dwayne Johnsonnak dedikálta azzal a szöveggel, hogy ’neked is menni fog, tesó, ha rászánod magad, évtizedek alatt el is juthatsz ide’.

Johnson természetesen nem maradt rest a válasszal, és annyit kommentelt, hogy ’leborulok a fitnesz-hozzáállásod előtt, király’.

Hogy pontosan miből is áll ez a 20 másodperces, intenzív testmozgás? Pratt így fogalmazta meg: hiper-mini-sprintből, tökéletes jóképű-power-walkingból és egy rövidke, győzelmi tánc-öklözésből, ami közben minimum 200 ezer kalóriát égetett el.

 

For today’s workout I super set hyper-mini-sprints with ultimate-handsome-power-walking followed by a quick set of victory dance fist. Got the entire workout done in under 20 seconds. Burned probably twohundredthousand calories minimum. #avengers #assemble For those asking that’s #needtobreathe in the background. Coincidentally #needtobreathe is my mantra any time I get on the treadmill.

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés,

Ápr 20., 2018, időpont: 7:24 (PDT időzóna szerint)

A videót elnézve nem csoda, hogy Pratt képes felvenni a harcot az univerzum ellenségével – és ha Dwayne követi színésztársa példáját, legközelebb ő is rövidebb idő alatt le tudja majd csapni a gigantikusra nőtt szörnyeket, nem kell hozzá majdnem két óra, mint a Rampage-ban.