A legbrutálisabb sorozat jelenleg, jön az újabb spinoff

Új spinoff sorozatot kap A fiúk The Boys: Mexico címmel. 

A Garth Ennis és Darick Robertson meglehetősen brutális képregénye alapján készült eredeti Prime Video-sorozat hatalmas siker volt, épp a közelmúltban debütált az első spinoffja, a Gen V, melyről hamar kiderült, hogy fel tudott nőni a nagy elődhöz és a rajongók elvárásaihoz. 

Diego Luna és Gael García Bernal executive producerként csatlakoznak, és egyáltalán nem kizárt, hogy látni is fogjuk őket a képernyőn, ha mást nem, valamely mellékszerepek egyiklében. 

A spinoff alkotója, írója és executive producere Gareth Dunnet-Alcocer lesz. A The Boys: Mexico történetéről egyelőre semmit nem lehet tudni, mindössze abban lehetünk biztosak, hogy Mexikóban fogják forgatni. 

A rajongóknak további jó hír, hogy nemrég bejelentették Gen V második évadját, az eredeti sorozat pedig egy negyedik évaddal tér majd vissza a Prime Videóra.

Ha lemaradtál volna a Gen V-ről, ajánljuk a figyelmedbe az előzetest idelent, a mafabos adatlapról pedig rögtön el is indíthatod a Prime Video logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

80 Gen V  (2023)

akció | kaland | vígjáték

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The... több»