A legjobb kezekbe került a Láthatatlan ember című horror remake-je

A jelek szerint elég volt egy nagy mozis bukta, hogy a Universal búcsút intsen a Dark Universe-ről szőtt, grandiózus álmainak – így a A múmia bukása után kicsit rendezniük kellett a soraikat.

A legfrissebb hírek szerint a stúdió a jelenlegi horrorpápát, Jason Blumot és a Blumhouse Productionst kérte fel, hogy új életet leheljen a The Invisible Man-remake-be, ami kicsit sem meglepő, hiszen a rendező eddig sem titkolta, hogy mennyire szerette a stúdió régi, klasszikus szörnyes filmjeit.

Blum Leigh Whannellt, az Upgrade - Javított verzió író-rendezőjét kérte fel, hogy hozza össze a történetet, és bár még semmit sem tudni a készülő projektről, egy már biztos: a tervekkel ellentétben nem Johnny Depp fogja játszani a film címszerepét.

Amikor annak idején felmerült a klasszikus szörnyeket tömörítő Dark Universe ötlete, a stúdió összecsemegézett egy csomó A-listás színészt, akik eljátszhatnák a szerepeket, ekkor került képbe Depp neve is – ám ő az új terveknek már nem része.

Ez talán köszönhető annak, hogy a színész neve mostanában sem a közönség, sem a szakma számára nem cseng túl jól, az egyelőre nem nyilvános – ám az mindenképpen érdekes lesz, hogyan fog a jelenleg sikert sikerre halmozó Blumhouse Production új irányt és életet adni a Universal eddig csúfos bukásra álló terveinek.