80 Deadpool 2  (2018)

Az már biztosra vehető, hogy a Marvel égisze alatt elkészül a Deadpool 3 Az előző két rész azonban igencsak magasra helyezte a lécet, így már csak az a kérdés, mivel tudják majd ezt megugrani a stúdiónál.

A válaszért nem kell igazán mélyre ásnunk, hiszen a Marvelnél ha valamiben mindig is jók voltak, azok a crossover filmek. A We Got Thos Covered magazin értesülései szerint a Deadpool 3 háza táján már az is felmerült, hogy több X-Men karakter is feltűnne majd, ezúttal pedig nem húzzák majd meg magukat az X-Birtok kastélyának egyik szobájában.

Korábban persze kérdéses volt, hogy sokak kedvenc nagydumás antihőse miként is helyezkedik majd bele az X-Men univerzumba, most pedig nagyon úgy fest, hogy egy összecsapásnak lehetnek majd szemtanúi a rajongók.

A film forgatókönyvén már gőzerővel dolgozik Rhett Reese és Paul Wernick, akik ráadásul ígéretet is kaptak a stúdiótól, hogy a Deadpol harmadik része korhatáros lehet majd. A hivatalos szinopszis persze még egyelőre nem ismert, mint ahogy azt sem tudható, mikor is kerül majd mozikba a film, a közeljövőben viszont várhatóan többet is megtudunk az előkészületekről.