A Marvel rajongók is rég kaptak már ennyire rossz hírt

A Marvel valami egészen újat villantott az elmúlt hetekben azzal, hogy sikerre vitte a WandaVízió sorozatot, a napokban pedig elrajtolt A Sólyom és a Tél Katonája is, amelyet szintén hatalmas várakozás előzött meg.

A korábbi pletykákkal ellentétben viszont sem a Fantasztikus négyes, sem pedig az X-Menek nem bukkantak fel mindeddig, van itt azonban valami, amely egyszerre lesz majd felemelő és lesújtó a legtöbbek számára.

Ahogy arról már korábban szó volt a Fantasztikus Négyes kapcsán Reed Richards és Sue Storm szerepére a legtöbben John Krasinski és Emily Blunt párosát szerették volna. A jó hír az, hogy a páros valóban tárgyalóasztalhoz ült a stúdióval, a rossz hír viszont, hogy Blunt már most ejtette a szerepet.

A források szerint egy több filmre szóló szerződésről lett volna szó, amelyet Blunt végül családi okokra hivatkozva utasított el. A színésznő egy ilyen megbízást rendkívül megterhelőnek tartott volna, amelynek egyszerűen nem szeretné kitenni a családját.

Mindezt persze a legtöbben megértik majd, így azonban továbbra is nyitott kérdés maradt, kiket is láthatunk majd a tervek szerint 2023-ban debütáló Fantasztikus Négyes főszerepeiben.