A Marvel sosem volt még ilyen brutális, és még idén a mozikban nézhetjük!

Bár már korántsem akkor a hype körülötte, a Marvel szuperhősfilmek továbbra is futószalagon érkeznek a mozikba. Nem csak a Disney, de a Sony jóvoltából is, ráadásul utóbbiak ugyebár apró lépésekkel araszolnak az MCU felé. Az idei egyik ilyen film a Kraven, a vadász lesz, amelyben Pókember egyik ikonikus ellenfele lesz a főszereplő.

A film a jelenleg zajló CinemaConon kapta meg az első előzetesét, amelyet azonban a nagyközönség csak valamikor nyáron nézhet majd meg. Aki viszont a rendezvényen volt annyira szerencsés, hogy megnézhette, most mind arról beszél, hogy ennyire brutális Marvel-film még sosem készült.

A képregényekben Kraven Pókember egyik legádázabb ellenfele, aki puszta kézzel vadászik a legnagyobb vadakra. A filmben viszont nem csak vadállatok, hanem rájuk vadászó orvvadászok is az áldozatai lesznek. És az előzetes egyértelműen rámutatott arra, hogy nem fog finomkodni, sem pedig válogatni a módszerek és eszközök között.

Ha kell, puszta kézzel öl, de használ lándzsát és csapdákat is. A beszámolók szerint a filmben jelen lesz a nyers brutalitás, egy áldozatának még az orrát is leharapja majd. Éppen ezért a tengerentúlon egyértelműen a legmagasabb korhatárbesorolást fogja kapni. Akik látták az előzetest, egyet is értenek ezzel a döntéssel.

A film címszereplőjét Aaron Taylor-Johnson kelti majd életre, az apját pedig Russell Crowe. Mellettük Christopher Abbott és Alessandro Nivola lehet az ügyeletes gonosztevő, egyes források szerint utóbbi Rhinót alakíthatja majd. Calypso szerepében pedig Ariana DeBose-t láthatjuk majd.

A Kraven, a vadász előzetesét a hírek szerint valamikor a nyáron teszik majd közzé a nagyközönség számára. A film pedig októberben kerülhet a mozikba.