2019.03.08   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Bosszúállók: Végjáték után nagyot változik majd a Marvel moziverzuma, nem csak az új sztorik és hősök tekintetében.

A Marvel szerint eljött az idő, jön az első nyíltan meleg szuperhős karakter

A Marvel gyártásért felelős elnöke, Victoria Alonso szerint elérkezett az idő, hogy a Marvel moziverzuma egy nyíltan meleg karakterrel bővüljön. Alonso keze az összes eddigi Marvel produkcióban benne volt executive vagy társproducerként, nem sokan mondhatnak el magukról hasonlót. Éppen ezért érdemes odafigyelni minden szavára.

A közelmúltban derült ki, hogy a Marvel moziverzumának következő fázisában érkezik az Eternals adaptációja, és már ekkor sokan arról kezdtek el pletykálni, hogy ez lehet az első film, melyben egy nyíltan meleg szuperhőst láthatnak majd a nézők. 2015-ben pedig a stúdió elnöke, Kevin Fiege beszélt arról, hogy várhatóan a negyedik fázisban mutatkozik majd be az első LGBTQ karakter.

"A világ készen áll rá" - kezdte a mondandóját Victoria Alonso. "Be kell vallanom, nagyon szenvedélyes vagyok ez ügyben. Az eddigi sikereink olyan embereknek köszönhetőek, akik rendkívül különböznek egymástól. A közönségünk globális, sokrétű, inkluzív. Ha nem vesszük ezt figyelembe, akkor elbuktunk"- folytatta.

Ez persze még nem tekinthető hivatalos bejelentésnek, ha nem a The Eternals lesz az első film, ami egy meleg szuperhőst is felvonultat, akkor is csak idő kérdése, mikor kerül sor erre.

A stúdió legújabb filmje, a Marvel Kapitány már a mozikban, a Bosszúállók: Végjáték hazai premierje április 25-én esedékes.

76 Marvel Kapitány  (2019)

akció | kaland | sci-fi

1990-ben járunk, amikor Föld két idegen faj galaktikus háborújának részévé válik. A harcokba belekeveredik egy Carol Danvers nevű földi nő, aki így az univerzum egyik... több»