Miután Jonathan Majorst márciusban letartóztatták családon belüli erőszak vádjával, joggal merülhetett fel mindenkiben, mi is lesz a színész sorsa a Marvelnél.

A Majors által több variánsban is felbukkant Kang már tiszteletét tette az A Hangya és a Darázs: Kvantumánia és persze a Loki sorozatban is, illetve már korábban is tudható volt, hogy Kang, a hódító lesz Thanos után az MCU következő főgonosza. Legújabban viszont rendre arról lehetett hallani híreszteléseket, hogy a stúdió berkein belül mérlegeli, hogy Kang-vonalát teljesen törlik a jövőben.

A The Ringer's House of R podcast november 11-i epizódjában Joanna Robinson legalábbis érdekes felvetésekkel állt elő. "A forgatókönyvíró Jeff Loveness, aki a Quantumania című filmet írta, a Kang-dinasztiát írta volna. Megerősítették nekem, hogy már nem dolgozik a Marvelnek. Megkérdeztem az illetőt, hogy miért, és azt mondták, hogy az ok az, hogy teljesen belekeveredett ebbe a Kang-sztoriba, és hogy valószínűleg el fognak távolodni ettől” - mondta Robinson.

Robinson ugyanakkor azt is leszögezte, hogy egyelőre nem kapott semmilyen hírt, hogy a stúdió teljes hátraarcot csinálna, és hogy a The Kang Dynasty címre hallgató Bosszúállók film címét is megváltoztatná.

Nem sokkal az interjú megjelenése után a korábban több bizonyosságot nyert pletyka kiszivárogtató oldal, a MyTimeToShineHello cáfolta a fenti állításokat. Valahol tehát érthető, hogy a Kang történetének teljes kukázása teljesen meglepő lépés lenne a történet ezen részében.  A Marvel nem csak, hogy az egész MCU-saga történetmesélést Kang fenyegetése köré pozicionálta, a Loki sorozat lezárásában viszont adtak egy eltávolodási pontot mindettől.

akció | fantasy | kaland

A sorozat második évadában Loki Mobiusszal, Hunter B-15-tel és az időt felügyelő szervezet többi tagjával együttműködve próbál eligazodni a multiverzumban, hogy megtalálja... több»