Napok vannak csupán hátra a WandaVízió megjelenéséig. Úgy tűnik, hogy a széria a Marvel következő nagy dobásának ígérkezik, mindezt pedig a produkció készítői is megerősítették egy-egy friss nyilatkozatban.

A WandaVízió egyik epizód rendezője ugyanis elhintette, hogy a sorozat sokkal több vizuális effektekkel megvalósított jelenetet tartalmaz, mint a Bosszúállók: Végjáték, ez pedig nem kis szó, mivel már az is közel 2500 ilyen felvétellel büszkélkedhet. Összehasonlításképpen az Eredetben 500, míg a Tentetben megközelítőleg 300 VFX felvétel látható.

Viszont, hogy ennél is jobban is sikerüljön felcsigázni a kedélyeket, Víziót alakító Paul Bettany egy friss interjú során még egy apró részletet árult el a koncepcióval kapcsolatban:

“Azt hiszem, hogy a WandaVízió után mindenki másképp fog tekinteni az MCU-ra. A Marvel mindig szeretett erős karcsapásokkal haladni, ez a sorozat pedig az lesz.”

Matt Shakman nemrégiben azt is elárulta, hogy a Végjátékból néhány ismerős jelenet is felbukkan majd a történetben. A WandaVízió első három epizódja január 15-én debütál a Disney+ műsorkínálatában. Az egyenként 30 perces játékidővel rendelkező részek pedig a hírek szerint egy nagyobb lélegzetvételű felvonásnak számít majd.