71 Scooby  (2020)

Végeláthatatlanul érkeznek az év legjobban várt produkcióinak online megjelenései. A legnagyobb stúdiók szinte azonnal reagáltak a jelenlegi helyzetre, így már márciusban több film is elérhetővé vált a streaming szolgáltató műsorkínálatában.

A Warner Bros. elnöke, Ann Sarnoff ezúttal a Scooby! premierjével kapcsolatban jelentette be, hogy az animációs film május 15-től 19,99 dollárért 48 órára online kölcsönözhető lesz majd. “Alig várjuk, hogy a filmjeinket a mozikban is bemutathassuk, de rendkívüli időket élünk, amely kreatív megoldásokat követel” - jegyezte meg Sarnoff, majd hozzátette, hogy különösen fontosnak tartják, hogy egy olyan “feel good” produkciót tegyenek elérhetővé, amely egy alkalmas egy közös családi filmezésre is egyúttal.

A Scooby Ebből szempontból valószínűleg telitalálat, a kultikus franchise legújabb darabja pedig már csak azért is izgalmas, hiszen a rajongók ezúttal azt is megismerhetik a történetből, miként is ismerték meg egymást a két örökös bajkeverő, Bozont és Scooby, és hogy miként is váltak a Rejtély Rt. tagjaivá.