Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
56
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
Videók
Soy Luna
 
doobie   2016. 09. 29.

Az én 12 éves lányomnak ez lett az új kedvence, nyelvgyakorlás képpen minden nap néz belőle egy keveset

 
felicity   2017. 08. 02.

Egyszerűen imádom! Izgalmas a történet és jók a karakterek. Luna kedves lány mindig mosolyog


 
authorgirlll   2018. 08. 17.

Kedves kis sorozat de sokban hasonlít az elődjéhez a Violettához. Az intrikák, a szerelmi szál és a barátságok fonalai szövik össze annyira hogy élvezhető legyen.

 
Domino   2016. 09. 14.

ez nagyon gagyi, 15 év fölött biztos nem ajánlom.

 
Jeanny   2018. 03. 27.

Tipikus Disney. Mézesmázos karakterek, semmitmondó monológok, apró dolgok túldramatizálása. Egyértelműen az elődjére, a Violettára hajaz, mind stílusában, mind szereplőgárdában. Azért annyi újdonságot tud nyújtani, hogy elődjével ellentétben itt már egy rejtélyt nem fejtenek meg egy évad alatt, hanem a következőbe is továbbviszik. Ezt lehúzza azonban a tény, hogy a nézők tudják a fordulatot, a szereplők meg szenvednek az igazságért, így erősíti azt a bizonyos bugyutaságot. Üde színfolt azonban az Ambar Smitht alakító Valentina Zenere, de sajnos erős az érzésem, hogy hamar a süllyesztőben végzi. Gyerekeknek, fiatalabb kamaszoknak tökéletes időtöltés.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.