Ellaposodott a szexuális élet otthon? Kéne valami, ami felrázza az együtt töltött intim perceket? De nincs semmi ötleted? Semmi baj, a Netflix segít! No nem vált a legnagyobb streaming szolgáltató pornóra, de egy dokumentumsorozatban azért ad néhány tippet.

Júliusban fog debütálni a Netflixen a Hogyan építsünk szexszobát című dokumentumsorozat, amelyben Melanie Rose, „a szexszobák Mary Poppinssza” osztja meg a nagyérdeművel a tanácsait. Melanie Rose eredetileg lakberendezőként tengette hétköznapjait, elsősorban high end otthonokat tervezett és rendezett be. Ám egy nap különös kéréssel fordultak hozzá: tervezzen egy szexszobát. Ettől kezdve már minden ment a maga útján.

A hamarosan megjelenő valóságshow-ban fiatal pároknak segít, hogy megépítsék saját szexszobáikat. Erre rengeteg példát is láthatunk majd. Szobákat, amelyek tele vannak különleges ágyakkal vagy épp káddal, de a hangulatvilágításra is odafigyelnek. A szobákat fehérneműkkel, táncrudakkal, megkötözős szerszámokkal és különféle erotikus játékszerekkel dekorálják

A sorozat tehát július 7-én érkezik meg a Netflixre. Az epizódokban Melanie Rose különböző pároknak segít majd berendezni a saját kis játszószobájukat, mi pedig elleshetünk néhány trükköt.