Anthony Doerr Pulitzer-díjas regényét adaptálta a Netflix, amely A láthatatlan fény címmel érkezik idén ősszel a platformra, és amelyhez előzetest kaptunk.

Miközben dúl a második világháború Marie-Laure LeBlanc és apja, Daniel LeBlanc megpróbálják túlélni a nehéz mindennapokat a Németek által megszállt Franciaországban. Párizsból menekülve egy ritka drágakövet visznek magukkal, amelyet egyúttal a fosztogatók elől igyekeznek megmenteni. Marie-Laure nagybátyjánál Etienne-nél keresnek menediékegy egy vidéki kisvárosban, útjuk pedig összefonódik a francia ellenállással.

A Shawn Levy rendezésében készült négy epizódból álló minisorozat főszerepeiben Mark Ruffalo, Hugh Laurie, Luna Wedler, Lars Eidinger, Jeremy Wheeler, Andrea Deck, Louis Hofmann és Richard Sammel láthatók.

A A láthatatlan fény november másodikán debütál a streamingszolgáltatón, a premier napjától kezdődően pedig a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | háborús | történelmi

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak, amikor mindketten megpróbálják túlélni a... több»