Elliot Page őszintén mesélt egy megrázó élményéről.

Az Oscar-jelölt színész jelenleg a Pageboy című memoárját népszerűsíti, ennek apropóján egy friss interjúban elárulta, hogy 2022-ben Los Angelesben az utcán sétálva megfenyegették.

A Los Angeles Times riporterének elárulta, hogy egy idegen bántalmazással fenyegette meg, miközben a Sunset és a La Cinega sarkán lévő nyugat-hollywoodi kisboltba sétált.

"Agyonverlek, b*zi" - fenyegette meg a férfi Elliotot, aki még be tudott menni a boltba. A férfi az ajtó túloldaláról azt kiabálta: "Ezért kell nekem fegyver"! 

Elliot a LA Timesnak elmondta: "Most, amikor Los Angelesben vagyok, nem érzem magam olyan jól, mint régen, amikor sétálni megyek".

Hozzátette, hogy bár nem érzi magát biztonságban a helyeken, de tudja, hogy kiváltságos helyzetben van azzal, hogy megengedheti magának a privát biztonsági szolgálatot.

"Ez nem jelenti azt, hogy ez nem traumatikus" - mondta. "De vannak olyan erőforrásaim, amelyek minden olyan esetben, amikor nehéz, megvédenek és meg tudnak védeni ezektől a dolgoktól".

Page a könyében arról is részletesen beszámol, amikor egy A-listás hollywoodi sztár azt mondta neki, hogy ‘Meg foglak k*rni, hogy rájöjj, hogy nem vagy meleg’. Erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.