Napokon belül megjelenik Elliot Page új memoárja, a Pageboy, melyben a nemváltó műtéten átesett színész  egy egész fejezetet szentelt annak, amikor egy A-listás színész verbálisan zaklatta őt.

Az esetre egy születésnapi partin került sor két hónappal azután, hogy Elliot Page melegként coming outolt. Page ugyanakkor nem nevezte meg a szóban forgó A-listás sztárt, aki azt mondta neki, hogy "nem vagy meleg. Az nem létezik. Te csak félsz a férfiaktól". Majd hozzátette, hogy "meg foglak kúrni, hogy rájöjj, hogy nem vagy meleg".

Page elmondása szerint napokkal később egy edzőteremben találkoztak. Ekkor a színész odalépett hozzá, és azt mondta: "Esküszöm, nincs bajom a melegekkel". Mire Page azt válaszolta: "Szerintem lehet, hogy igen".

"Azért tettem bele ezt a történetet a könyvbe, mert a valóságra akar rávilágítani, arra a szarságra, amivel meg kell küzdenünk, és amit folyamatosan kapunk, különösen a túlnyomórészt cisz és heteroszexuális környezetben. (...) Szándékosan nem osztom meg a nevét. De hallani fog erről, és tudni fogja, hogy ő az" - mondta.