A Pókember: Idegenben a Marvel összes rekordját megdöntötte

Korábban az egyik legnagyobb jegyértékesítő portál, a Fandango számolt be arról, hogy az év egyik legjobban várt filmjének számít a Pókember – Idegenben.

A Marvel filmes univerzum harmadik fázisának záró része megérkezett a hazai mozikban is, és valami olyasmit produkált, amire alighanem a készítők sem számítottak. A legújabb Pókember ugyanis már az első napon közel 39 millió dolláros bevételt termelt, ezzel pedig az egymás után bevételi rekordokat megdöntő Bosszúállók: Végjátékot is maga mögé utasította, mindezen túlmenően pedig a Marvel szuperhősfilmjei közül is a nyitónapon legtöbb bevételt termelő produkciónak számít mostantól

A film története folytatólagosan kapcsolódik a Végjáték eseményeihez, amelyből a rajongók számos kérdésre választ kaphatnak, főként azokra, miként is változott meg a világ Thanossal való végső összecsapás után.

A Pókember: Idegenben bevételei az első hat napon belül a jelenlegi becslések szerint elérheti akár a 160-175 millió dollárt is, ráadásul a stúdió a nemzetközi bemutató idejét furcsamód keddre időzítette, amely merőben szokatlan a korábbi bemutatók hétvégékre eső premierdátumaival szemben.