A Star Wars: Skywalker kora tisztességesen kívánja lezárni a kilenc epizódból álló sagát, így jó eséllyel semmilyen jelentős kérdés nem marad válasz nélkül.

Az új Star Wars trilógia kétségkívül legnagyobb rejtélye a Daisy Ridley által alakított Rey származása. A fiatal nő, akiben ott lakozik a Jedik ereje számos rajongói elmélet főszereplője lett Az ébredő Erőben való feltűnése után, de J.J. Abrams nem kapkodta el a választ a hetedik epizódban. Rian Johnson pedig Az utolsó Jedikben annyival intézte el a dolgot, hogy Rey szülei gyakorlatilag jelentéktelenek.

Abrams már egy korábbi interjújában kifejtette, hogy ennél azért több van a háttrében, a film forgatókönyvírója, Chris Terrio pedig az Empire-nek megerősítette, hogy a karakter származása igenis kulcsfontosságú, és megnyugtatta a rajongókat, hogy a kérdésre kielégítő válasszal fognak szolgálni a Skywalker kora-ban.

Erre pedig már nem is kell sokat várnunk, ugyanis a film december 19-én érkezik a mozikba. A filmhez a napokban kiadott új magyar szinkronos előzetest idelent nézhetitek meg.

Via Empire