Van egy jó hírünk Idris Elba rajongói számára. Az AppleTV+ hivatalosan is bejelentette, hogy elkészül a tavaly megjelent Az eltérített járat második évada.

A Jim Field Smith rendezésében készült széria a 2023-as évben a platform egyik legnépszerűbb tartalmának számított, így valahol talán nem is meglepő, hogy az Apple-nél tovább kívánják ütni ezt a vasat.

A sorozat valós időben meséli el egy hétórás Dubajból Londonba tartó repülőjárat történéseit, amelyet épp terroristák térítettek el. Nelson az egyik legtapasztaltabb túsztárgyaló, aki mindent elkövet, hogy megakadályozzon egy merényletet, ám rövidesen azzal kénytelen szembesülni, hogy a terroristák szándéka mögött egy teljesen más terv is rejtőzik.

“Megdöbbentett a közönség az első évadra adott reakciója. Ugyan egyelőre szigorúan titkos, hogy milyen új helyzet bontakozik ki Sam Nelson számára, de biztosíthatom önöket, hogy visszahozzuk ugyanazt a hangulatot” - nyilatkozta Elba.

Bővebb részletek tehát egyelőre nem láttak napvilágot a második évaddal kapcsolatban. Az eltérített járat első évada mindenesetre elérhető a platform műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található AppleTV+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

thriller

Egy eltérített repülőgép 7 órás repülőútat követően jut el Londonba, miközben a földi hatóságok válaszokat keresnek. több»