A Tenet sztárja lenne az ideális Zöld Lámpás?

Ha van olyan szuperhős, akinek elég hányattatott a sorsa a mozivásznon, akkor az a Zöld Lámpás. 2011-ben egy könnyen felejthető filmet kapott Ryan Reynolds főszereplésével, ami tényleg annyira rossz lett, hogy a színész is leginkább csak kifigurázni szokta. De egy ideje már szó van róla, hogy jöhet egy új film. Csak épp az nem mindegy, hogy ki lehet a főszereplő.

Az említett projekt a Green Lantern Corps címet viseli, de ennél többet lényegében nem tudni róla. Az elmúlt években viszont már számos színész neve felmerült John Stewart, vagyis a Zöld Lámpás szerepére.

Többek közt Tyrese Gibson is reklámozta már magát, miszerint már többször is beszéltek a lehetőségről a Warner Bros. képviselőivel. Ő a rajongótáborára alapozza az esélyességét. Michael Jai White is hasonlóképp vélekedik, mivel szerinte az ő rajongói is mind azt szeretnék, ha ő lenne az új Zöld Lámpás. Nem szabad nekik csalódást okozni.

Ám vannak olyan színészek, akik ennél nagyságrendekkel szerényebben állnak a kérdéshez. Ilyen a Tenet sztárja, John David Washington is. Az ő neve azért merült fel többször is az utóbbi időkben, mivel a Teneten együtt dolgozott Christopher Nolannel, aki minden idők egyik legsikeresebb DC-mozi trilógiáját tette le korábban az asztalra. Amikor rákérdeztek, hogy a színész lát-e esélyt rá, hogy a Zöld Lámpás moziban újra együtt dolgozzanak, csak annyit válaszolt, hogy erről inkább a rendezőt kellene megkérdezni.

Meg is kérdezték. Christopher Nolan pedig azt válaszolta, hogy ő a maga részéről már lezártnak tekinti a DC-s pályafutását. Ugyanakkor John David Washington szerinte a lehető legjobb választás lenne a szerepre.

Akárkire is esik végül a film készítőinek választása, egyelőre még bizonyosan éveket kell várnunk az új film premierjére. Egyelőre még forgatókönyv sincs, és nem csak a megfelelő színészeket nem találták még meg, de rendezője sincs a projektnek.