A The Walking Dead inspirálta az új Szellemirtók-reboototA kép forrása: theguardian

A női főszereplőkkel készülő Szellemirtók film rendezője, az eredetitől félelmetesebb rebootot ígér.

a The Walking Dead-et készítő AMC műsorának vendége volt, ahol elmondta, hogy a rendezésében készülő Szellemirtókra nagy hatással volt a csatorna kultikus hírnevű szériája, írja a The  Guardian.  

"Be kell vallanom, nagyon inspirált a sorozat. Tetszik, ahogy a készítők játszanak a veszéllyel, az ijesztegetéssel, de maga az ötlet, hogy az egész egy állandó menekülés is nagyon bejön. Ez egy olyan része a dolognak, amit szeretnék belecsempészni a Szellemirtók rebootba. Nagyon sokat merítettem a The Walking Dead-ből."

Hogy ez pontosan mit is jelent, csak akkor dől el, amikor már mozikba került a film, és bár a rendező ijesztőbb produkciót tervez, mint az eredeti volt, az Empire magazinnak adott decemberi interjújában elmondta, úgy szeretné elkészíteni a filmet, hogy a fiatalabb korosztálynak is esélye legyen megnézni.

"Azért készítek sok korhatáros vígjátékot, mert azt akarom, hogy őszintének érződjön a film. De a Szellemirtókban ez az aspektus nem annyira domináns. Szívesen leforgatnám korhatárosnak, de nem fogom, meg kell oldanunk PG-13-as besorolással."

A 2016. július 22-én bemutatásra kerülő film főbb szerepeiben olyan színésznőket láthatunk majd, mint Kristen Wiig , Melissa McCarthy, Kate McKinnon és Leslie Jones.