Adreanlindús akcióthrillerrel jön Chris Pine, itt a The Contractor előzetese

Chris Pine főszereplésével érkezik a A bérkatona című akcióthriller, melyhez befutott az első előzetes.

Adrenalinban nem lesz hiány Pine legújabb filmjében, melyben a színészt a különleges erők őrmesterének, James Harper szerepében láthatnunk, akit akaratán kívül leszerelnek a hadseregből, és megvonják tőle a nyugdíját.

A férfi, aki adósságokat halmozott fel, és minde lehetőségéből kifogyott, kétségbeesetten próbálja eltartani a családját, ezért egy földalatti magánhadsereggel szerződik. Amikor az első megbízatás balul sül el, az elit katonának menekülőre kell fognia. Egy veszélyes összeesküvésbe keveredik, és mindent elkövet azért, hogy épségben hazajusson, és leleplezze azokat, akik elárulták őt.

A további szerepekben Kiefer Sutherland, Ben Foster, Fares Fares és Gillian Jacobs láthatók, a rendezői széket Tarik Saleh foglalhatta el. 

A film az Egyesült Államokban április 1-jén egyszerre debütál a mozikban és streamingen, a hazai premierdátum egyelőre nem ismert.

akció | thriller

Miután elbocsájtották a tengerészgyalogságtól, James Harper csatlakozik egy félkatonai szervezethez, hogy zsoldosként továbbra is támogatni tudja családját. A kairói eset és a... több»