Állítsd össze a saját filmgyűjteményed a Mafab.hu-n, és NYERJ páros mozijegyet!

UPDATE: Véget ért a nyereményjátékunk, mely során több mint 1500 film került be a Filmtárba. Köszönjük, hogy ilyen lelkesen fogadtátok az új funkciót, egyúttal pedig gratulálunk a szerencsés nyerteseknek, név szerint: SpideyHannaKgykhuman.

A Mafab legújabb funkciójának köszönhetően mostantól te magad rendszerzheted filmgyűjteményedet a saját profilodban, a “Filmtár” ikonra kattintva ugyanis VHS, DVD, HDD, Blu-ray és Egyéb kategóriákba mentheted el a már meglévő gyűjteményed darabjait, így ezentúl még könnyebben találhatod meg kedvenc filmjeid!

Egyúttal pedig egy kis játékra is invitálunk mindenkit, amely során három darab páros mozijegyet sorsolunk ki a funkció első használói között, a jegyeket ráadásul bármelyik filmre beválthatod.

A játékban való részvételhez nincs más dolgod, mint létrehozni a saját Filmtáradat, így automatikusan bekerülsz a jövő heti déli sorsolásba (2020. november 2., hétfő). A Filmtárat ráadásul nem csak az egyes adatlapokon, de rögtön a megújult értékelő mezőből is el tudod érni bárhol a Mafabon, egyetlen kattintással a 'Csillag' ikonra.  A “Filmtár” használatáról, és további újdonságainkról IDE kattintva találsz több információt.

Jó filmezést és kellemes böngészést kívánunk a Mafabon!