Rendszerezd a saját Filmtáradba a filmgyűjteményed a Mafab.hu-n!

Új funkcióval bővült a Mafab.hu, melynek köszönhetően mostantól a saját profilodban is számon tarthatod a teljes filmgyűjteményedet, legyen szó VHS-ről, DVD-ről, Blu-ray lemezről vagy bármi másról. De nem ez az egyetlen újdonság!

Soha nem volt még könnyebb rendszerezni a filmgyűjteményed! A mafab.hu legújabb funkciójával a 'Filmtár' ikonra kattintva egyenesen a saját profilodba mentheted el azokat a filmeket és sorozatokat, amelyekkel rendelkezel. A Filmtárat ráadásul nem csak az egyes adatlapokon, de rögtön a megújult értékelő mezőből is el tudod érni egyetlen kattintással a 'Csillag' ikonra.  

Sorban állnak a DVD lemezek a polcodon, régi VHS-eket rejt a fiók, vagy elmentetted a kedvenc streaming szolgáltatód oldaláról az esti programnak szánt sorozatot, de soha nem volt türelmed összeszedni a teljes gyűjteményed formátumok alapján? Ez többé nem lehet akadály!

És ez még nem minden! Ha hosszú ideje szeretnél már beszerezni egy filmet, de nem tudod, hol kezdj hozzá a kereséshez, erre is van megoldás. Ugyanis a Filmtár megnyitásával azt is láthatod, melyik regisztrált felhasználónak van meg az adott film, a belső levelező rendszeren keresztül pedig rögtön fel is veheted vele a kapcsolatot, hogy a segítségét kérd.

Böngéssz, rendszerezz, ismerj meg más filmrajongókat, állítsd össze az egyedi filmtáradat és értékelj mostantól még egyszerűbben a Mafab.hu-n! Kezdd el már ma!