Álljunk meg egy szóra! A kirúgott Gina Caranót Emmy-re jelöli a Disney

Jó nagy botrány robbant ki az év elején Gina Carano körül, melynek végén ki is rúgták A mandalóri színésznőjét, aki válaszul csak még jobban odaszólt, majd egy jobboldali amerikai portál támogatásával hozzálátott új filmje elkészítéséhez. Most úgy tűnik, a Disney már kevésbé tartja vállalhatatlannak a színésznőt.

Gina Carano is felkerült arra a listára, melyen a Disney az Emmy-díjra jelölt színészeit mutatja be. Ezek szerint A mandalori sztárját a legjobb mellékszereplő kategóriájában indítaná a stúdió, ami kissé meglepő azok után, hogy milyen élesen határolódtak el a színésznő gyűlöletkeltőnek tartott Twitter-bejegyzésétől, aki a világgal együtt szintén a sajtóból értesült arról, hogy kirúgták, majd a karakterét formázó játékfigurák gyártásával is felhagytak. 

Hogy mi történhetett azóta a színfalak mögött, nem tudjuk, de épp a napokban ütötte fel a a fejét a pletyka, hogy Carano talán mégis visszatérhet a Star Warshoz. Bár erre nem vennénk mérget, azt sem gondoltuk volna, hogy Emmy-díjra jelöli a Disney, szóval...