2018.01.12   szerző: hp   hozzászólások: 0

Pazar szériának ígérkezik a streaming szolgáltató új sci-fije. Befutott az Altered Carbon legújabb előzetese.

Altered Carbon - A Netflix hozza az év sci-fi sorozatát? (trailer)

Kevesebb, mint három hét múlva érkezik a Netflixre az előzetesen az év sci-fi sorozatának kikiáltott Altered Carbon, melyhez megérkezett a legfrissebb trailer.

A széria cselekménye 300 évvel a jövőben játszódik, ahol az emberiség jómodú rétege gyakorlatilag örök életre tett szert, ugyanis a technológia képessé vált arra, hogy az emberek tudatát digitálisan tárolja, így az bármikor beültethető egy új testbe. Takeshi Kovacs egy katona, akit akció közben megölnek, de új esély kap: egy rendőr testébe ültetik a tudatát. A feladata, hogy kinyomozza, ki gyilkolta meg a bolygó leggazdagabb emberét.

A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  James PurefoyTamara TaylorJoel KinnamanByron MannKatie StuartMartha HigaredaAto Essandoh és Dichen Lachman, míg a forgatókönyvet Richard K. Morgan regénye nyomán a Viharsziget szkriptjét is jegyző Laeta Kalogridis írta.

Az Altered Carbon február elejétől érhető el a Netflix kínálatában.

sci-fi

A történet a jövőben játszódik, amikor az emberiség képessé vált az emberi tudat digitális tárolására. Minden ember gerincében beépítve ott van az a szerkezet, amely a... több»