Amber Heardöt mégsem rúgják ki az Aquaman 2-ből?

Hiába követelte az internet népe több százezres petícióban, úgy fest, a színésznő mégis marad az Aquaman 2 stábjában.

A napokban számoltunk be arról, hogy Johnny Depp  újabb videofelvételeket nyújtott be a bíróságnak, melyek tisztázhatják a nevét, és melyek bizony alaposan megkérdőjelezik Amber Heard és ügyvédei szavát, de ezek ellenére is egyre inkább úgy fest, hogy a botrányos válás egyáltalán nincs hatással a színésznő karrierjére. Ellentétben Deppel, akit mintha kilökött volna magából Hollywood.

Heard a napokban osztott meg egy bejegyzést az Instagram oldalán, melyben elég egyértelműen jelezte, hogy készül az Aquaman 2 forgatására. A fotón Iain M. Banks regényét tartja a kezében, a bejegyzéshez pedig mindössze ennyit írt:

"Mielőtt Aquaman kitépte volna az utolsó lapokat a könyvből. #BeszerzekEgyKindletAzAquaman2Forgatásáig"

Korábban a Forbes szellőztette meg, hogy a Warner megválik Heardtől, és helyét a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke veszi át, de Heard pletykának minősítette az értesülést, és egyelőre úgy fest, hogy neki volt igaza,, mivel a film forgatása a nem hivatalos értesülések szerint hamarosan megkezdődik.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés

75 Aquaman  (2018)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Arthur Curry egy nap megtudja, hogy ő valójában egy királyi leszármazott, mégpedig Atlantisé. Törvényes örökösként egy eddig ismeretlen világ csatájában kell vezetnie... több»