Ez a felvétel bizonyítja Johnny Depp ártatlanságát? (videó)

Tovább gyűrűzik Johnny Depp és Amber Heard botrányos válási és bántalmazási ügye. Depp most új felvételekkel próbálja bizonyítani az igazát.

Depp karrierjét gyakorlatilag derékba törte a válása, a The Sun feleségverőnek nevezte, a színész perelt, de vesztett, Heard pályafutását pedig mintha továbbra sem érintené az ügy. 

Ez azonban most változhat, ugyanis Depp új videókkal próbálja meg bizonyítani, hogy egykori felesége és az ügyvédei hazudnak, ráadásul a felvételeket az egyik kiérkező rendőr testkamerája rögzítette.

Heard azt állítja, hogy Depp tört-zúzott a szóban forgó estén a hotelszobában, mindent összefröcskölt vörösborral, a falakat, a szőnyegeket, csakhogy a szóban forgó felvételeken, melyeket idelent is láthattok, ennek semmi nyoma. Ráadásul a rendőrök vallomása (igaz, ők csak később érkeztek, a felvételeket nem az ő, hanem a korábban érkező rendőrök testkamerái rögzítették) is Depp változatát támasszák alá, ugyanis állításuk szerint semmilyen sérülést nem láttak Amber Heard arcán, ahogy vandalizmusra utaló jelet sem. 

Hogy mindezt miként ítéli majd meg a bíróság, az kérdéses, mindenesetre Depp talán eggyel közelebb került ahhoz, hogy végre pont kerülhessen a botrány végére.