Amber Heard kemény üzenetet küldött Johnny Deppnek

Továbbra sem látszanak rendeződni a dolgok Johnny Depp és Amber Heard körül. Miután a bíróság a színésznőnek adott igazat a bántalmazási ügyben, természetesen Johnny Depp fellebbezett a döntés ellen. Ám ezt most elutasította a bíróság, ami újabb ütés volt a színésznek. Ráadásul Amber Heard is üzenget neki a közösségi médiában.

A színésznő jelenleg sokkal magabiztosabbnak tűnik kettejük közül, ami nem meglepő. Egyfelől a bíróság neki adott igazat egykori férjével szemben, akit ezzel az egész közvélemény feleségverőként könyvelt el. Másfelől az előzetes várakozásokkal ellentétben nem az ő, hanem Johnny Depp karrierje látszik megbicsaklani a botrány miatt, ami szintén nem meglepő.

Persze Johnny Depp továbbra sem adja fel, tovább kíván harcolni a bíróságon az igazáért. A következő menet 2022-ben várható immár Amerikában, ahol 50 millió dollárra perelte be exfeleségét rágalmazásért. Más kérdés, hogy Amber Heard most kellő magabiztossággal nézhet az újabb per elébe, ismerve a legutóbbi eredményét.

Amber Heard az Instagram profilján keresztül azután üzent volt férjének, hogy a bíróság elutasította a fellebbezését. A színésznő két képet tett közzé, amelyeken ugyanazt a fekete ruhát viseli. Az egyik kép még 2016-ban készült róla, amikor a bíróság először adott ki távoltartási végzést Johnny Deppel szemben. A második kép pedig 2020-ban, amikor a bíróság neki adott igazat. A színésznő pusztán ennyit fűzött a képekhez: „Ugyanaz a ruha négy év különbséggel. Néha fontos kétszer is ugyanazt a holmit viselni.”

Ezzel arra utalt, hogy kemény időszakon van túl, de megérte öt évvel ezelőtt elindítani azt a hosszú és embert próbáló folyamatot, amelynek végén neki adtak igazat. És ezzel üzent azoknak is, akik a közösségi médiában kikezdték őt.