Amber Heardöt 10 millió dolláros szerződésszegési perrel sújtották a 2018-ban megjelent Londoni pálya című készülő filmje miatt, mivel a film producerei azt állítják, hogy nem tartotta magát a szerződés bizonyos feltételeihez.

A TheWrap által birtokába jutott dokumentumok szerint a film producerei a Nicola Six Limited cégtől beperlik Heardöt, amiért a színésznő a szerződésbe foglaltak ellenére nem volt hajlandó meztelenre vetkőzni egy jelenet kedvéért.

A produkciós cég állítása szerint Heard tisztában volt ezekkel a feltételekkel, ismerte a forgatókönyvet, illetve olvasta az Martin Amis regényét is. A beadvány a továbbiakban felsorolja azokat szerződéses kötelezettségeket, amelyeket Heard figyelmen kívül hagyott.

A felperesek állítása szerint Heard nem volt hajlandó részt venni a film premierjén a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, annak ellenére, hogy a szerződésében a nyilvánosságot szabályozó záradékok szerepelnek.

A Nicola Six a keresetében azt is kihangsúlyozta, hogy ez a viszakozás különösen kirívó és káros volt annak fényében, hogy Heard jelen volt A dán lány bemutatóján, amelyben jóval kisebb szerepet kapott.

A színésznőt azzal is vádolják, hogy Matthew Cullen rendezővel közösen szabotálták a Londoni pálya befejezését és forgalmazását.

krimi | misztikus | thriller

Nicola Six (Amber Heard) látnoki képességekkel rendelkezik. Hosszú ideje kísérti egy látomása, melyben gyilkosság áldozata lesz. A nő szövevényes viszonyba kezd három... több»