Amber Heard saját Aquaman spin-offot kap?

Sokáig úgy nézett ki, hogy Amber Heard akár repülhet is az Aquaman és az elveszett királyság-ből, köszönhetően a közte és Amber Heard között zajló botránynak. Ám a bíróság végül neki adott igazat és a munkatársai egyébként is kiálltak mellette, szóval a rajongóinak sem kell attól tartania, hogy soha többé nem játszhatja el Merát. Sőt.

A hírek szerint a Warner nagyon komolyan számól a karakterrel és így Amber Hearddel is. Olyannyira, hogy a készülő Aquaman és az elveszett királyság-ben sokkal nagyobb szerepet szánnak neki, mint az első részben volt. De ez még nem minden.

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a jövőben saját mellékágat kaphat Mera, vagyis készülhet egy film, ami kifejezetten Amber Heard köré épül majd. Persze ez egyelőre csak a pletyka, amely szerint a stúdió már a szerződést írja a színésznőnek.

De ha valóban ez a terv, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy milyen jellegű mozira számíthatunk majd? Az nyilván adott, hogy a történet a tenger mélyén játszódik majd. Az viszont már sokkal kevésbé biztos, hogy mikor.

Nagyjából ugyanakkora az esélye egy esetleges eredettörténetnek, mint egy az eddig megjelent mozik sorába időben is illeszkedő mellékágnak. Utóbbira talán valamivel nagyobb a sansz, mivel a Warner épp igyekszik minél jobban kiterjeszteni a DC-filmek skáláját, és ebbe egy sima mellékág jobban beleillik, mint egy időrendet megtörő múltbéli eredettörténet.