Ozzy Osbourne (galériánkban) egy átmulatott éjszaka közepette egyszer egy feldarabolt cápa vérével mázolta ki egy hotelszoba falát - állítja egyik bandatársa.

Iron Man: My Journey through Heaven and Hell with Black Sabbath című meomárjában Tony Iommi számos elképesztő pillanatot idézett fel a "Sötétség Hercegével".

"A drogokkal mindig unatkozol, ezért valamit tenned kell a másikkal. Például Ozzy egy cápát húzott be az ablakon, feldarabolta, és vérével maszatolta össze a szobánkat" - mondta(via Daily Star).

A zenész, aki a Black Sabbath társalapítója, nem ment bele a részletekbe, de azt mondta, hogy Ozzy egyszer azt is megkérdezte Bill Wardtól, a Black Sabbath dobosától, hogy "felgyújthatná-e". Az a pillanat azonban inkább csak tréfa volt, mondta Tony.

Visszaemlékezve a beszélgetésre, Ozzy állítólag azt kérdezte: "Bill, felgyújthatlak?". Bill erre azt felelte: "Elfoglalt vagyok, szóval még nem". Kicsit később Bill kijelentette: "Most hazamegyek, szóval ha akarod, felgyújthatsz".

Ozzy nagyon nyíltan beszélt drog- és alkoholfüggőségéről, egyszer úgy becsülte, hogy már tízszer járt elvonón. Állítólag 2013 óta józan, ez a döntés azt követően ért meg benne, hogy a jelek szerint hallucinogén szereket fogyasztott, és összeveszett egy lóval. 

"Egyszerre egy maréknyi tablettát nyeltem le. Ennek akkor lett vége, amikor visszatértünk Angliába. Bevettem 10 tablettányi LSD-t, aztán elmentem sétálni egy mezőre. A végén ott álltam, és egy órán keresztül beszélgettem a lóval" - mesélte a Daily Starnak. "A végén a ló megfordult és azt mondta, hogy b*szódjak meg. Ennyi volt számomra."

Talán kevesen tudják, de Ozzy Osbourne hollywoodi karrierrel is büszkélkedhet, legutóbb például a Trollok a világ körülben szinkronizált.