Amire egy világ várt már: Oscar-díjat kap Samuel L. Jackson!

Mindenki kedvenc hollywoodi vagánya végre megkapja az elismerést, ami rég kijárt már neki.

Már a mozikban Samuel L. Jackson új filmje, a Sokkal több mint testőr 2., mely, maradjunk annyiban, nem a díjszezon esélyes alakításokkal írja be magát a történelembe, és távolról sem a színész legemlékezetesebb filmje. De félreértés ne essék, nem is ezért kapja meg az Akadémia aranyszobrát.

Jackson több évtizedes pályafutását nem a komoly drámai szerepek jellemzik, de kétségkívül Hollywood egyik legnagyobb és legkedveltebb ikonja, akit karrierje során egy alkalommal, a Ponyvaregényben nyújtott alakításáért jelöltek Oscarra. Bár akkor nem nyerte meg, jövőre mégis kitüntetik az életműért járó aranyszoborral.

Bár a gála még jócskán odébb van, az életműdíjasokat már jó előre bejelentik, így derülhetett ki, hogy Jackson is a díjazottak között lesz. Rajta kívül Liv Ullmann és Elaine May is az Akadémia életmű díjasai között lesz jövőre. 

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

A világ leghalálosabb és legfurcsább párosa, Michael Bryce és Darius Kincaid visszatér. Bryce azt gondolta, hogy örökre végeztek egymással, ám úgy tűnik, hogy a sors utoléri... több»