2019.05.19   szerző: hp   hozzászólások: 0

Ha két régi ellenség kibékítéséről van szó, akkor senki sem lehet olyan eredményes, mint a közös ellenség: a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nyitóeseménye előtti napon az Angry Birds 2 - A film főszereplői – a röpképtelen, de dühös madarak és a ravasz zöld malacok – a kamerák előtt is bizonyítják, hogy ha van kire haragudniuk, akkor békét tudnak kötni. Egy csúzlival felszerelt, rémisztő új szárnyasnak köszönhetően létrejött a madár-malac szövetség, és a nemzetközi sajtó képviselői előtt a levegőbe csúzliztak egy önként jelentkező fiókát: mindezt számtalan legendássá vált filmes esemény helyszínén a Carlton Hotel híres mólóján rendezett hétfő délutáni fotózáson.

Josh Gad, Chuck eredeti hangja, John Cohen producer és Thurop Van Orman rendező pedig élt az alkalommal és megmutatja a nagyközönségnek a régen várt folytatás egy új, eddig nem látott jelenetét. A teljes film világpremierjére augusztus közepén kerül sor, a magyarországi bemutató időpontja augusztus 15. – Nagyszerű érzés végre Cannes-ba menni, főleg egy olyan film miatt, amire ennyire büszke vagyok – nyilatkozta Van Orman. – Szárnyalni fogok! Josh és én 2016-ban az első Angry Birds – A film premierje előtt is eljöttünk ide, és ennek is köszönhetjük, hogy a film 52 országban kezdte a toplista első helyén a mozis pályáját – tette hozzá Cohen. – Az Angry Birds immár mindenki számára a filmet is jelenti, nagyon izgatottan vártuk az alkalmat, hogy tovább mesélhessük a történetet, és közben mindannyian jól szórakozzunk.

Gad, Cohen és Van Orman mellett a film néhány külföldi sztárja is színpadra lép majd, köztük Szergej Burunov, Leonard orosz hangja, Enzo Knol és Irma Knol, akik Hollandiában csicseregnek Chuck és Bomba anyja nevében és Szonya Plakiduk, aki ukránra szinkronizálja Lilát. 

IC-Press