Az Angry Birds - A film nagy sikere után borítékolható volt, hogy hamarosan érkezik a második rész – és így is lett. Idén nyáron érkezik a következő felvonás, és megérkezett az első ízelítő.

Az első rész bemutatásakor ötven országban került a nyitóhétvégéje élére, és világszerte összesen352 millió dollárt hozott össze – így minden idők második legjobban teljesítő videójáték-filmadaptációja lett – illetve minden idők legsikeresebb, finnek által producerelt filmje.

A második részt, a Angry Birds 2 - A film-t  Thurop Van Orman és John Rice rendezte  Peter Ackerman és Jon Vitti forgatókönyvéből, és az eredeti stáb nagyja visszatért a mikrofonok mögé: Peter DinklageJason SudeikisDanny McBrideJosh GadKate McKinnonBill HaderJillian Bell és Keegan-Michael Key is, ám új sztárok is a hangjukat kölcsönzik majd a karaktereknek, mint Nicki Minaj vagy Rachel Bloom.

A dühös madaraknak ebben a részben egy új fenyegetéssel kell szembenézniük: Zetával, aki magányos él egy nagyon hideg helyen, ám megunja a hűvös légkört, és melegebb éghajlatra támad kedve.

Íme az előzetes: