Április a SkyShowtime-on: Erről a 3 premierről nem érdemes lemaradnod!

Áprilisban is nagyszerű tartalmakkal készül a SkyShowtime. Folytatódik a Mayor of KingstownKiefer Sutherland sorozata, a Rabbit Hole és a Különleges ügyosztály, de újdonságokból sem lesz hiány. Mutatjuk a streamingszolgáltató 3 legnagyobb dobását. 

#3

60 Nem  (2022)

(31) (10)

horror | misztikus | sci-fi

SkyShowtime | Netflix | Telekom TVGO

Igencsak rövid időn belül kiderült, hogy Jordan Peele napjaink egyik rendezőzsenije, aki a Tűnj el! és a Mi című alkotásaival már bizonyította, hogy a horror műfaja tartogat... több»

Az Oscar®-díjas Jordan Peele újabb horrorfilmmel jelentkezik: a Nope a tudományos-fantasztikus műfaj sötét hangulatú pop-rémálma és bonyolult társadalmi thriller egyben. Az alkotás az erőszak, a veszély és a megalkuvás jelenségét boncolgatja, amelyek elválaszthatatlanok az amerikai nyugat romantizált történelmétől… és magától a szórakoztatóipartól. Peele ismét együtt dolgozik az Oscar®-díjas Daniel Kaluuyával, akihez Keke Palmer és az Oscar®-díjra jelölt Steven Yeun is csatlakoznak egy Kalifornia belterületén lévő, magányos szurdok lakosaiként, akik szemtanúi lesznek egy hátborzongató és rejtélyes felfedezésnek. A film április 19-én debütál a SkyShowtime-on.
#2

akció

SkyShowtime

Rendőrök, akaratuk ellenére társak és családtagok is: Ali Zeller (Ken Duken) és Leo Zeller (Fabian Busch) nem is különbözhetnének jobban. Ritkán értenek egyet, teljesen... több»

A két testvér, Ali és Leo már gyerekként is imádták a gyors kocsikat és a motorsportot. Ma már a német autópálya-rendőrség emberei, és mindig tudják hogyan maradjanak higgadtak, miközben 240 km/órás sebességgel üldözik a gyanúsítottakat. Vállvetve harcolnak a bűnözés ellen Németország autópályáin, legyen szó a rendőrségen belül működő bűnszervezetről, csempészekről, szökésben lévő rablókról vagy éppen az olasz maffiáról. Ám amikor Leo beleszeret Ali volt barátnőjébe, Mariába, testvéri kötelékük próbára kerül. Az első évad 5 részből áll majd, április 25-től nézhető a széria.
#1

musical | romantikus | vígjáték

SkyShowtime

John Travolta és Olivia Newton John 1978-as Pomádé című musicaljének spin-offja. több»

A zenés sorozat négy évvel az eredeti Grease előtt játszódik: 1954-ben, a rock’n roll térhódítása előtt, amikor még nem a T-Birds volt a legmenőbb csapat az iskolában, négy különc mer a normákra fittyet hányva szórakozni – az ebből fakadó morális pánik pedig örökre megváltoztatja a Rydell High iskola életét. Főszereplők: Marisa Davila (Jane), Cheyenne Isabel Wells (Olivia), Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) és Jackie Hoffman (McGee igazgatónő). Az 1. és a 2. rész április 7-től látható, az új részek hetente érkeznek majd.