2019.10.10   szerző: csd   hozzászólások: 0

Idén augusztusban már lehetett hallani arról, hogy Lana Wachowski újra a rendezői székbe ül és elkészíti a Mátrix 4-et. Most pedig újabb hírek érkeztek a produkcióval kapcsolatban.

Az Aquaman sztárja lesz a Mátrix 4 főszereplője!

Az már szinte biztosra vehető, hogy Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss moss visszatér Neo és Trinity ikonikus szerepében, arról azonban egyelőre nem lehetett hallani, hogy Laurence Fishburne is feltűnik-e majd a filmben Morpheusként.

A Variety magazin legfrissebb értesülései szerint mindez egyelőre ködös, a filmben szereplő fiatalabb Morpheus szerepe kapcsán azonban már felmerült Yahya Abdul-Mateen II neve, akit korábban az Aquaman Fekete Mantájaként ismerhettek meg a nézők.

Bár a Matrix 4 hivatalos szinopszisáról és további szereposztásairól egyelőre nincsenek hivatal hírek, a produkció munkálatai várhatóan azonban már 2020 elején megkezdődhetnek majd.

90 Mátrix  (1999)

akció | sci-fi

Neo (Keanu Reeves) ismeri a világot, amiben él, legalábbis azt hiszi, amíg meg nem ismerkedik Morpheus-szal (Laurence Fishburne). A titokzatos férfi olyan dolgokat mutat neki, melyek... több»