Noha annak idején 1998-ban nálunk is a mozikba kerülő Csillagközi invázió nem aratott túl nagy sikert a kasszáknál, a produkció mára már szinte kultikussá vált a rajongók körében.

A napokban nyilatkozott Jake Busey azzal kapcsolatban, hogy sikerült Casper Van Diennel együtt tető alá hozniuk egy találkozót a film korábbi írójával, Edward Neumeierrel, hogy megbeszélhessék a film sorozatadaptációjának lehetőségeit.

Neumeier korábban már nyilatkozott arról, hogy nagy lehetőség nyílhat arra, hogy elkészülhessen a Csillagközi invázió sorozatváltozata. A szerző elmondása alapján számára mindig is fontos volt, hogy a széria az eredeti szereplőkkel készülhessen el.

Most pedig minden jel arra utal, hogy mindkét korábbi főszerepet betöltő színész elvállalta a sorozatban való szereplést, noha Busey hozzátette, lehetségesnek tartja, hogy ha meghatározó nem is, de karakterük továbbra is fontos szerepet tölthetne be a cselekményben.

„Ha az ember 45 éves, már nem bírja annyira a gyűrődést a csatamezőn, így alighanem a tiszti karban töltenénk be a szerepünket, a háttérből irányítva a harcokat.”, jegyezte meg Busey.

A sorozat munkálataival kapcsolatban egyelőre nincsenek további információink, de nagy valószínűséggel elkezdődhetnek rövidesen a tényleges előkészületek.