Az év egyik legnagyobb filmje lehet, végre itt a Borderlands előzetese

Az utóbbi időben enyhén szólva is csendes volt a Borderlands háza tája, a Lionsgate most a tegnapi friss fotók után végre megtörte ezt a hallgatást, és megosztotta a film első hivatalos előzetesét.

Ilyen parádés és egyben különös szereposztást pedig ritkán látunk, hiszen a főszerepekben Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Kevin Hart, Édgar Ramírez, Haley Bennett és Gina Gershon látható. A Gearbox Software azonos című videojátékának adaptációja elképesztően látványos és pörgős akciót ígér.

A történet szerint Lilith hazatér szülőbolygójára, a Pandorára, miután megbízást kapott Atlastól, hogy találja meg a lányát. A küldetéshez Lilith egy különcökből álló csapatot állított össze, így mondani se kell, hogy a siker egyáltalán nem garantált.

A stúdió 2015 óta fejleszti a produkciót, amely csak azután kapott nagyobb lendületet, hogy 2020-ban Eli Roth került a rendezői székbe. A Borderlands a tervek szerint idén augusztusban debütál a mozikban.

NA Borderlands  (2024)

akció | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

Pandora bolygóján vakmerő kalandorok vágnak bele az útba, hogy megtaláljanak egy legendás ereklyét. A Borderland az azonos című, kultikus videojáték adaptációja. több»