Az év legfájdalmasabb jelenetére sem kell tovább várni

Kétségtelen, hogy a Jackass Forevert nem csak elkészíteni lehetett fájdalmas, de még a nézők idegzeteit és próbára teszi.

Aki egy kicsit is ismeri a Jackass filmeket, az tudja, hogy nincs olyan őrült mutatvány, amelytől Johnny Knoxville, Steve-O és társai visszariadnak. A negyedik Jackass film idén debütált, de már a megjelenés előtt kisebb botrányt kavart, a PETA ugyanis bojkottálni kívánta a produkciót, mivel szerintük az állatokat akaratuk ellenére használták fel az olykor csakugyan kegyetlen mutatványokhoz.

A rajongók véleménye szerint a Jackass Forever nem okozott csalódást abban a tekintetben, hogy hozza azt az őrültséget, mint az előző filmek, és úgy tűnik, hogy már egyetértés is született arról, melyik a film legfelkavaróbb és egyben legfájdalmasabb jelenete.

Történetesen arról a képsorról van szó, amelyben Steve-O teljesen meztelenül áll egy asztalon, a nemi szervét először mézzel kenik be, majd egy hatalmas méhkirálynőt helyeznek rá. Röviddel ezután egy egész méhraj lepi el Steve-O ágyékát. A látvány a végletekig felkavaró, így mondani se kell, hogy az új Jackass film megtekintését kizárólag erős idegzetűeknek ajánljuk.

akció | dokumentum | vígjáték

Közel 10 év után Johnny Knoxville és csapata visszatért, hogy még őrültebb mutatványokat hajtsanak végre. Ezt senki se csinálja utánuk!