Az ostobaság új szintjét hozza el a Jackass 4 előzetese

Hamarosan megjelenik a Jackass negyedik része, a Paramount Pictures és az MTV Entertainment Studios pedig be is mutatta a produkció végső előzetesét, amelyet már nézni is fájdalmas.

Ahogy azt már megszokhattuk Johnny Knoxville és csapata ezúttal is a legőrültebb és legdurvább mutatványokat is bevállalják, amelyet nem érdemes otthon kipróbálni. “A legjobb barátokkal való újbóli együttlét örömére az eredeti Jackass legénység visszatér egy újabb vad körre. Johnny és a csapat többi tagja a  Jackass Foreverben tovább feszegeti a határokat” - olvasható a film eredeti szinopszisában.

Az eredeti tervek szerint a Jackass Forever még tavaly ősszel került volna a mozikba, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet miatt azonban idén februárba kerül bemutatásra. Knoxville mellett ott van a fedélzeten Steve-O, Jason Acuña, Eric André, Machine Gun Kelly, Spike Jonze, Tony Hawk és Chris Pontius.

akció | dokumentum | vígjáték

Közel 10 év után Johnny Knoxville és csapata visszatért, hogy még őrültebb mutatványokat hajtsanak végre. Ezt senki se csinálja utánuk!