Bárcsak ilyen lenne Pattinson Batmanje (fotó)  A kép forrása: ComicBook

Amióta biztosra vehető, hogy Robert Pattinson alakítja majd a fiatal Bruce Wayne-t az új Batmanben, a rajongók tűkön ülnek, hogy végre láthassák a színészt a sötét lovag teljes felszerelésében.

Nem csupán a stúdiónál dolgoznak gőzerővel a produkció előkészületein, a legelszántabb rajongók fantáziáját rendre megmozgatta ugyanis a hír, hogy Pattinson már valójában felpróbálta a Batman öltözéket. „Emlékszem, hogy azt mondtam Mattnek, hogy úgy érzem átalakultam, mire azt felelte, hogy ’Reméltem is, hogy ez lesz’” – nyilatkozta Pattinson jelmezpróbával kapcsolatban.

A Redditen pedig érkezett is egy koncepció, hogy is festhet majd a színész a szerepben. Az eredmény alighanem önmagáért beszél, ha készítők ezen a vonalon maradnak, nagy valószínűséggel a film hangulata alapból nagyon ütősre sikeredik majd.

FANART: After seeing Joker, hoping for a similar mature, dark and gritty vibe for the Batman solo movie. Here’s an artwork I did showcasing Robert Pattinson as Batman! Enjoy! from r/DC_Cinematic